Tilbud

Vi kommer gerne ud og giver et tilbud, indenfor en fornuftig køreafstand. Ellers er vi nødsaget til at fakturere et beløb for kørsel, hvis det ikke bliver til en ordre, eller kan passe med anden opgave.

Vi forsøger at have en standard prisliste at tage udgangspunkt ud fra, når vi laver tilbud. Så hvis du i vores galleri kan finde en båd svarende til din, så henvis gerne til det foto i din henvendelse. Selvom der ikke er en båd tilsvarende din i galleriet, kan vi godt have den i vores prisliste oversigt, da vi desværre langtfra har billeder af alle de kalecher vi har lavet.

Så ved forespørgsler på tilbud, så send gerne et billede af din båd, samt hvad model det er, hvor båden befinder sig, hvad du har af ønsker, samt kontaktoplysninger. Kort sagt jo flere oplysninger, jo mere nøjagtig og bedre tilbud kan vi lave. Alle tilbud udføres med forbehold, indtil vi mødes ved båden, hvor der gives en fast pris, når vi er blevet enige om den endelig opgave.

Når du sender en mail omkring tilbud, vil vi gerne bede dig oplyse følgende:

Antal vinduer, antal lynlåse, om den er todelt og antal bøjler den er monteret med, evt. hvilke typer knapper kalechen er monteret med.

Belligenhed på båden, og om den står udendørs eller inde.

Medsend gerne et billede af båden, samt oplysninger om fabrikat, type og årgang.

Derefter kan jeg give en overslag pr. mail, og hvis du kan godtage dette, færdiggør vi ordren inden opmåling.

Såfremt det muligt for dig at transportere båden hertil, er det at foretrække, og en besparelse for dig.

Ønskes der lavet ny kaleche med den gamle som model, så se vejledning. Modeltegning-2013 

Bruges den gamle kaleche som model eller har I en model lavet fra andre montører kan jeg IKKE give garanti for om den passer. Men er du meget omhyggelig med at påføre mål på den gamle som jeg kan bruge og den må klippes op, har jeg gode muligheder for at genskabe en kaleche der bør passe fint.

Kunde bære derfor selv det største ansvar for om kaleche kommer til at passe, jeg kan jo ikke garanter pasform når det ikke er MKs som har foretaget ny opmåling på model filt.

Kontakt os

Møbelpolstrer & Kalechesmeden
TLF: 30 27 88 60

Mail: john@m-ks.dk

Esbølvej 24, Sdr. Vium
6893 Hemmet

CVR. 39598078

 

Nyhedsmail